Sağlık-Sen’den Ankara 2 Nolu Barosu’na Ziyaret
07 Mayıs 2024, Salı

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, Ankara 2 Nolu Barosu Başkanı Av. Sabri Hafif’i ziyaret etti. 

Ziyarette Sağlık-Sen ile Ankara 2 Nolu Barosu arasında sağlık hukukuna ilişkin ortak proje hazırlanması ve sağlık profesyonellerini ilgilendiren birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ankara 2 Nolu Barosu’nda gerçekleşen ziyarete, Memur-Sen Hukuk Müşaviri ve Ankara 2 Nolu Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ahmet Günenç, Sağlık-Sen Hukuk Müşaviri Av. Özlem Titrek Yıldırım ve Sağlık-Sen avukatı Kübra Barkan da eşlik etti. 

Sağlık-Sen ile Ankara 2 Nolu Barosu arasında “sağlık hukuku” alanında ortak proje hazırlanması ve buna yönelik atılacak adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan, sağlık profesyonellerinin hak ve yükümlülükleri ile hukuki ve cezai sorumlulukları gibi konularla ilgili Baro Başkanı Hafif ile değerlendirmelerde bulundu. 

Malpraktis vakaları ve sağlık profesyonellerinin karşılaştığı diğer hukuki sorunlar üzerine de istişare yapıldı. Görüşme sonrasında konuşulan birçok konuyla ilgili ortak çalışma yapılması konusunda mutabık kalındı. 

Genel Başkan Doğan, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söylerken, Baro Başkanı Hafif, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Doğan ve heyetine teşekkür etti. 

PAYLAŞ :